www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
[3dni.]Bez informácie
file HPP podklady k 1. pisomke (1-4CV).docxpozor
[01/24]Bez informácie
file hpp 1 ciastkovy.docxpozor infoHPP - 1.čiastkový rastlinná časť skupina A
file vypracovana rastlinna cast .docxpozor infoOtázky k rastlinnej časti skúšky vypracované, ústna
[02/21]Bez informácie
file HPP CV 5.pptxpozor

Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste

file 1. cvičenie HPP pšenica+raž.pdfpozor infoRastlinná časť
file HPP CV2 osipane a hydina.pptpozor infoživočíšná časť
[02/21]Bez informácie
file HPP rastlinná časť 2020.docxpozor
file HPP živočíšna časť 2020.docxpozor
file HPP okruhy RP.docpozor
[01/21]Poznámky cvičenia/prednášky - vypracované otázky na skúšku
file Cvičenia.docxpozor
file Prednášky.docxpozor
file skúška-HPP-rastlinná-časť.docpozor
file skúška-HPP-živočíšna-časť.docpozor
[12/20]Bez informácie
file HPP_R_prednasky_2020.docxpozor
file 1.-cvičenie-HPP-pšenicaraž.pdfpozor
file 2. cvičenie sladovnícky jačmeň.pdfpozor
file 3. cvicenie strukoviny - olejniny.pdfpozor
file 4. cvičenie zemiaky .pdfpozor
file 5. cvičenie cukrová repa + melasa.pdfpozor
file 6. cvičenie - O+Z.pdfpozor
file Cvičenie 1 Formy nákupu, ukazovatele množstva, akosti,.pptpozor infoTkáčová
file HPP CV2 osipane a hydina.pptpozor infoTkáčová
file HPP_Z_otazky_2020.docxpozor infoVypracované otázky
file HPP CV 3 Hodnotenie medu.pptpozor
file HPP CV 4.pptxpozor
file HPP CV 5.pptxpozor
file Technologická kvalita pšenice a raže.docxpozor infoProtokol č.1
file Technologická kvalita a hodnotenie olejnín.docxpozor infoProtokol č.3
[12/18]Bez informácie
file A98A3D14-1FEB-43E3-921B-74DF2E490097.jpegpozor info2. Čiastková písomka
file 0A05A6CF-A971-4349-9887-C774A00D7B7C.jpegpozor
[05/18]Bez informácie
file HPP- rastlinná časť - 2017-2018 LS prvé cvičenie.docxpozor
file 2. cviko HPP.docxpozor
file 3. cviko Hodnotenie kvality zemiakov VPP LS 2017 - 2018.docxpozor
file Hodnotenoe techn kvality CR a melasy 4.cviko LS 2017-18.docxpozor
file 3.prednáška 14.3.2018 HD, Ovce, OŠ.docxpozor
file 1_cvicenie_HPP_nakup_masa.pptpozor infoprvé cviko - živočíšna časť
file 1_prednaska_externisti_vajcia_med.pptxpozor
file 3_cvicenie_HPP_vajcia.pptpozor
file 4_cvicenie_med.pptxpozor
file 5_cvicenie_HPP_mlieko_v_mliekarni_s_uvodom.pptpozor
file 2_cvicenie_HPP_osipane_ovce_hydina.pptpozor
file Screenshot_2018-05-30_184605.jpgpozor infoHpp skuska
file Screenshot_2018-05-30_185007.jpgpozor infoPrva ciastkova - rastlinna cast
[12/17]Bez informácie
file Hodnotenie surovin a potravin zivocisneho povodu.pdfpozor infoVypracovane otazky na skusku
file HPP -rastlinná časť.docxpozor infoVšetky prednášky HPP rast. časť
file HPP- živočíšna časť.docxpozor infovšetky prednášky
[01/17]Bez informácie
file rastlinna a zivocisna.docpozor infoNiečo k skúške z rastlinnej a troška zo živočišnej
file HPP Test 1.docpozor infoVypracovaný test na záverečnú skúšku.
file HPP Test 2.docpozor
file HPP Test 3.docpozor
[01/16]Bez informácie
file HPP živočíšna časť.docpozor
file Hppkomplet-rastlčasť.docpozor
[01/16]Bez informácie
file 1_cvicenie_HPP_nakup_masa.pptpozor infoCvičenie č.1 - živočíšna časť
file 2_cvicenie_HPP_osipane_ovce_hydina.pptpozor infoCvičenie č.2 - živočíšna časť
file HPP 1.čiastková.docxpozor infoťahák na prvý čiastkový test úspešnosť 16 bodov z 20
file Hodnotenie-poµnohospodárskych-produktov-RČ-5-cvičení.docpozor infoRastlinná časť 5 cvičení


Vysvetlívky:
(XX Ⓓ) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
pozor - k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
info - autor pridal dodatočný popis/komentár k súboru
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru
©2005-2024 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:22894, Materiálov: 16413 (36.01GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [17729/9674][360/919] 26q, 49.4 ms, 648.6kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.