www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
[9týž.]Bez informácie
Voda+krmivá.docx
RPP - cv. Kontaminácia krmív.pptx
RPP - cv. Kontaminácia krmív.pptx
[10/23]Bez informácie
RIZIKÁ-PRI-PRODUKCII-POTRAVÍN.docx
P-4-Voda.ppt
P-5 Ovzdušie (1).ppt
REFERENČNÝ PRÍJEM VODY.pptx
P-5 Ovzdušie (1).ppt
REFERENČNÝ PRÍJEM VODY.pptx
Návody na cvičenia z rizík pri produkcii potravín.docx Návody na cvičenia z rizík pri produkcii potravín 2019
[01/20]Bez informácie
IMG_20191023_135602.jpg prvá čiastková u Angelovičovej
1ciastkova.docx Angelovicova 2020
1ciastkova.docx Angelovicova 2020
Potraviny z klonovaných zvierat.docx
URL 1https.docx
URL 1https.docx
Riziká potr. dotazník.odt dotazník s úsporou papiera
IMG_6036.JPG 1 ciastkovy test angelovicova
[12/18]Bez informácie
SEMESTRÁLNA PRÁCA - RIZIKÁ PRI PRODUKCII POTRAVÍN.docx semestrálna práca rizika (15.81-87%)
Semestrálna práca.pptx sem. práca, prezentácia
Semestrálna práca.pptx sem. práca, prezentácia
2. ciastkovy test A - 2018 = ODPOVEDE podľa Angelovicoej
Drzim palce, na rychlo o▒▒o▒ene :/
skrytý príspevok dostupný pre Študenti tejto univerzity/VŠ
skrytý príspevok dostupný pre Študenti tejto univerzity/VŠ
IMG_20181128_115139.jpg
[12/18]Bez informácie
RizikaZapočet2.zip Rizika_druhy_zápočet_Angelovičová test A aj B vypraovaný
[01/18]Bez informácie
1 - 4 cvičenie.docx prvé 4 cvičenia
5 - 6 cvičenie.docx zvyšok cvičení
1. písomka.docx nejaké otázky z predchádzajúcich písomiek
seminárka.pptx seminárka
prednášky.rtf prvé 2 prednášky
semestrálna práca.pptx
2. písomka.rtf nejaké otázky z predcházajúcich písomiek u Fikselovej
5 - 6 cvičenie.docx zvyšok cvičení
1. písomka.docx nejaké otázky z predchádzajúcich písomiek
seminárka.pptx seminárka
prednášky.rtf prvé 2 prednášky
semestrálna práca.pptx
2. písomka.rtf nejaké otázky z predcházajúcich písomiek u Fikselovej
RPPnove.docx vypr. otázky na skúšku
[11/17]Bez informácie
Geneticky modifikované potraviny a klonované zvieratá.pdf semetrálnaa práca
[09/17]Bez informácie
predtermin 2016 RPP.jpg rzká predtermín 2016 (41.45-35%)
15300472_1283377091735741_233729640_n.jpg testy (39.16)
15327600_1283377111735739_1117826430_n.jpg (27.08-35%)
15224711_1254134881274554_1301492755_o.jpg
🎁 Balíček súborov so zľavou
15300472_1283377091735741_233729640_n.jpg testy (39.16)
15327600_1283377111735739_1117826430_n.jpg (
15224711_1254134881274554_1301492755_o.jpg
🎁 Balíček súborov so zľavou
[02/17]Bez informácie
test rizik.jpg zaverecny test rizika - angelovicova
Seminárka Riziká.docx Seminárna práca, treba vypočítať percentuálny podiel kladne a záporne odpovedajúcich
IMG_20161006_105048.jpg Rizika NOVE otazky
otazky na skusku plus aj vypracovanie.
rizika.jpg
Riziká pri produkcii potravín - upravené.docx
Riziká pri produkcii potravín - upravené.docx
[12/15]Bez informácie
12358517_1100220679995928_1055237609_n.jpg druhá čiastková
DSC_0997.JPG
DSC_0998.JPG
DSC_0997.JPG
DSC_0998.JPG
[12/15]prvá čiastková
DSC_0999.JPG
DSC_0996.JPG
12366803_1100220579995938_11613603_n.jpg
12346868_1100220333329296_2061227784_n.jpg
DSC_0996.JPG
12366803_1100220579995938_11613603_n.jpg
12346868_1100220333329296_2061227784_n.jpg
Voda.docx Charakteristika vybraných ukazovateľov kvality pitnej vody
Vysvetlívky:
(XX ) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
- k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
- autor pridal dodatočný popis/komentár k súboru
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru
©2005-2025 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:24841, Materiálov: 16915 (38.51GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19598/10125][1684/2765] 32q, 58.9 ms, 393.3kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19598/10125][1684/2765] 32q, 58.9 ms, 393.3kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.