www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
[05/19]Bez informácie
cvičenia Správna hygienická prax v potravinárstve.rtf
prednášky Správna hygiennická prax v potravinárstve.rtf
SHP - skúška.rtf niektoré otázky zo skúšky
prednášky Správna hygiennická prax v potravinárstve.rtf
SHP - skúška.rtf niektoré otázky zo skúšky
[05/17]Bez informácie
shpp-skúška otázky.docx
SHP - test z minulého roku.jpg otázky na skúšku. 21.04
tabuľky, prednasky, cvika, ...
Material na skusku najma cvika a prednasky ▒ ▒o▒u ▒ p▒▒ rozne ▒▒buľ▒▒ , ▒▒ore s▒e ▒▒li n▒ s▒us▒e
skrytý príspevok dostupný pre Všetci overení študenti
skrytý príspevok dostupný pre Všetci overení študenti
6. cvičenie - analýza rizík, CCP PODKLAD šTUDENTI.pdf
K 4 prednáške - Mikrobiológia potravín.pdf
metodika hodnotenia rizika.pdf
Podmienky rastu vybraných mikroorganizmov.pdf
K 4 prednáške - Mikrobiológia potravín.pdf
metodika hodnotenia rizika.pdf
Podmienky rastu vybraných mikroorganizmov.pdf
Vysvetlívky:
(XX ) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
- k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
- autor pridal dodatočný popis/komentár k súboru
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru
©2005-2025 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:24838, Materiálov: 16915 (38.51GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19595/10123][1552/2765] 13q, 35.7 ms, 366.9kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19595/10123][1552/2765] 13q, 35.7 ms, 366.9kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.