www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
[08/24]Bez informácie
MLIEKO - CVICENIA + PREDNASKY.pdf
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
MASO PREDNASKY + CVICENIA.pdf
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
MASO PREDNASKY + CVICENIA.pdf
[10/23]Bez informácie
mäso.pdf
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
prednaska Mäsová výroba.pptx
technologie_potravin_zp_-_cvicenia_.pdf
TPŽP 3. cvičenie Technologický postup výroby masla.pptx
TPŽP 1. prednáška Základné technologické operácie - odstreďovanie, homogenizácia.pptx
TPŽP 2. cvičenie Základné technologické operácie - tepelné ošetrenie mlieka.pptx
TPŽP 3. cvičenie Technologický postup výroby konzumných mliek a smotán.pptx
TPŽP 1. cvičenie Zvoz mlieka a príjem mlieka v mliekarenskom závode.pptx
Udené mäsá a slaniny-2.pptx
Varené mäsové výrobky.ppt
Technologia vyroby MMV.pptx
prednaška operacie.ppt
Fermentované MV.pptx
Delenie mäsa HD, ošipanyc h - vysek, výroba.pptx
cvičenie č.3 - Mäkké mäsové výrobky.pptx
Cvičenie č.2,3 JOZ.ppt
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
prednaska Mäsová výroba.pptx
technologie_potravin_zp_-_cvicenia_.pdf
TPŽP 3. cvičenie Technologický postup výroby masla.pptx
TPŽP 1. prednáška Základné technologické operácie - odstreďovanie, homogenizácia.pptx
TPŽP 2. cvičenie Základné technologické operácie - tepelné ošetrenie mlieka.pptx
TPŽP 3. cvičenie Technologický postup výroby konzumných mliek a smotán.pptx
TPŽP 1. cvičenie Zvoz mlieka a príjem mlieka v mliekarenskom závode.pptx
Udené mäsá a slaniny-2.pptx
Varené mäsové výrobky.ppt
Technologia vyroby MMV.pptx
prednaška operacie.ppt
Fermentované MV.pptx
Delenie mäsa HD, ošipanyc h - vysek, výroba.pptx
cvičenie č.3 - Mäkké mäsové výrobky.pptx
Cvičenie č.2,3 JOZ.ppt
[05/20]Bez informácie
Technológie potravín ŽP - prednášky.docx
Technológie potravín ŽP - cvičenia.docx
Technológie potravín ŽP - cvičenia.docx
Vysvetlívky:
(XX ) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
- k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
- autor pridal dodatočný popis/komentár k súboru
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru
©2005-2025 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:24838, Materiálov: 16915 (38.51GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19595/10123][1478/2765] 12q, 36.5 ms, 371.4kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19595/10123][1478/2765] 12q, 36.5 ms, 371.4kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.