www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
[08/24]Bez informácie
file MLIEKO - CVICENIA + PREDNASKY.pdfpozor

Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste

file MASO PREDNASKY + CVICENIA.pdfpozor
[10/23]Bez informácie
file mäso.pdfpozor

Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste

file prednaska Mäsová výroba.pptxpozor
file technologie_potravin_zp_-_cvicenia_.pdfpozor
file TPŽP 3. cvičenie Technologický postup výroby masla.pptxpozor
file TPŽP 1. prednáška Základné technologické operácie - odstreďovanie, homogenizácia.pptxpozor
file TPŽP 2. cvičenie Základné technologické operácie - tepelné ošetrenie mlieka.pptxpozor
file TPŽP 3. cvičenie Technologický postup výroby konzumných mliek a smotán.pptxpozor
file TPŽP 1. cvičenie Zvoz mlieka a príjem mlieka v mliekarenskom závode.pptxpozor
file Udené mäsá a slaniny-2.pptxpozor
file Varené mäsové výrobky.pptpozor
file Technologia vyroby MMV.pptxpozor
file prednaška operacie.pptpozor
file Fermentované MV.pptxpozor
file Delenie mäsa HD, ošipanyc h - vysek, výroba.pptxpozor
file cvičenie č.3 - Mäkké mäsové výrobky.pptxpozor
file Cvičenie č.2,3 JOZ.pptpozor
[05/20]Bez informácie
file Technológie potravín ŽP - prednášky.docxpozor
file Technológie potravín ŽP - cvičenia.docxpozor


Vysvetlívky:
(XX Ⓓ) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
pozor - k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
info - autor pridal dodatočný popis/komentár k súboru
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru
©2005-2025 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:24838, Materiálov: 16915 (38.51GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19595/10123][1478/2765] 12q, 36.5 ms, 371.4kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.