www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
Potraviny ako zdroj energetickych, stavebnych a ochrannych latok dolezitych vo v▒zi▒e. Po▒r▒▒in▒ ▒▒o ▒o▒▒r. Suro▒in▒ n▒ ▒▒robu po▒r▒▒in ▒ ich clenenie. Suhrn pozn▒▒▒o▒ o ▒l▒s▒nos▒i▒ch po▒r▒▒in, ▒▒ore s▒ ho▒no▒i▒ pri n▒▒upe, spr▒co▒▒ni ▒ pre▒▒▒i. Z▒▒l▒▒ne ▒ri▒eri▒ ho▒no▒eni▒ po▒r▒▒in, ▒e▒inici▒ ▒▒▒li▒▒ ▒ ▒e▒ ▒e▒no▒li▒▒ch ▒spe▒▒o▒ z hľ▒▒is▒▒ Z▒▒on▒ o po▒r▒▒in▒ch, Po▒r▒▒ino▒eho ▒o▒e▒u ▒ prislusne▒ le▒isl▒▒i▒▒.
skrytý príspevok dostupný pre Všetci overení študenti
file prednaska 1.pdfpozor


file prednaska 2.pdfpozor
file prednaska 3.pdfpozor
file prednaska_4.pdfpozor
file prednaska_5.pdfpozor
file prednaska_6.pdfpozor
file PredT_5.docpozor
file PredT_6.docpozor
file P7 - Hodnotenie potravín.docpozor
file P8 - HP.docpozor
file P9 - HP.docpozor
file P10 - HP.docpozor
file P11 - HP.docpozor
file 5.cviko.docpozor
file otazky hodnotenie potravin.docpozor
SYLABUS PREDMETU
Hodnotenie potravin
(prednasky)


1) Roz▒elenie ▒▒so▒▒ch ▒▒rob▒o▒. Suro▒in▒ pre ▒▒so▒e ▒▒rob▒▒. ▒echnolo▒ic▒e ho▒no▒enie ▒▒▒li▒▒ ▒▒s▒. ▒▒robc▒ ▒ ho▒no▒enie ▒▒▒▒▒ch, ▒r▒▒nli▒▒ch ▒ speci▒ln▒ch ▒▒so▒▒ch ▒▒rob▒o▒.

▒) Ho▒no▒enie ▒e▒u.

▒) Ho▒no▒enie ▒ spr▒co▒▒nie ▒▒▒ec ▒ ▒▒▒ecn▒ch ▒▒rob▒o▒.

▒) ▒▒rob▒ ▒ ho▒no▒enie ▒onzu▒neho ▒lie▒▒.

▒) ▒▒rob▒ ▒ ho▒no▒enie ▒▒slo▒liecn▒ch ▒▒rob▒o▒ ▒ ▒▒sl▒.

▒) Roz▒elenie, ▒▒rob▒ ▒ ho▒no▒enie s▒ro▒.

▒) ▒▒rob▒ ▒ ho▒no▒enie o▒cich ▒ ▒ozich hr
skrytý príspevok dostupný pre Všetci overení študenti
file hodnotenie_potravin_sylabus.docpozor
file 01 HPN Pred..docpozor
file 01 HPN Pred..pptpozor
file hodnotenie_potravin_help.docpozor
file Mäkké mäsové výrobky.pdfpozor
file Tepelne neopracované mäsové výrobky.pdfpozor
file Tepelne opracované mäsové výrobky.pdfpozor


Vysvetlívky:
(XX Ⓓ) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
pozor - k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
info - autor pridal dodatočný popis/komentár k súboru
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru
©2005-2019 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:13885, Materiálov: 11910 (19.67GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [9460/5449][696/595] 11q, 45.4 ms, 629.6kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.