www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
[01/19]Bez informácie
file prednášky Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu (opravené).docxpozor
file cvičenia Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu.rtfpozor
file vypracované testy Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu.docxpozor infoniektoré vypracované testy
file skúška Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu.rtfpozor infovypracované otázky na skúšku
[12/18]Bez informácie
file HODNOTENIE SUROVÍN A POTRAVÍN ŽP 18.12.2018.docxpozor infoskúška 2018_2019
file HODNOTENIE SUROVÍN A POTRAVÍN ŽP 19.12.2018.docxpozor infoskúška 2018_2019


file Hodnotenie -30 otázok - vypracované.docpozor
[11/17]Bez informácie
file Rybie mäso Pócs.docxpozor infoSeminarka Krocko


file vszp.jpg1.jpgpozor
file vszp.jpgpozor
file vszp 2.jpgpozor
[01/17]Bez informácie
[01/17]Bez informácie
file 20170123_154308.jpgpozor infoSkuska test 23.1.2017 cubon,krocko
[01/16]Bez informácie
file hodnotenie_test.jpgpozor
skripta a nejake tie otazky na skusku, ... Starsie skripta (ale aj tak pomozu) a ne▒▒▒e o▒▒z▒▒ n▒ s▒us▒u..▒e ▒o ▒▒▒▒ ▒i▒, ▒▒▒ h▒▒▒▒ s▒ zorien▒u▒e▒e :)
skrytý príspevok dostupný pre Všetci overení študenti
file HAščíK SKRIPTA.docpozor
file VYPRAC. OTAZKY HPSŽP.docpozor
file SKÚŠKA Z HSŽP 2012-2013.docxpozor
file hodnotenie vypracovane.docpozor


Vysvetlívky:
(XX Ⓓ) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
pozor - k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
info - autor pridal dodatočný popis/komentár k súboru
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru
©2005-2019 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:13885, Materiálov: 11910 (19.67GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [9460/5449][679/595] 18q, 69.2 ms, 624.5kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.