www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
Skúška 2023.docx Vypracované otázky, skúška dvoch variant testov
[11/23]Bez informácie
2 čiastková 2023.docx všetky otázky 2023 online test
SKRIPTÁhygiena-potravín2013.pdf
[02/21]Bez informácie
HACCP mäso.pptx
1. mlieko úvod, 853 (1).ppt
1. mlieko úvod, 853 (1).ppt
[01/21]Poznámky cvičenia/prednášky
Cvičenia.docx
Prednášky.docx
Prednášky.docx
HP-2.čiastkova.docx Test 2.čiastková
HP-2čiastkova.docx Test 2.čiastková
HP-2čiastkova.docx Test 2.čiastková
Mlieko 1 c. Golian.pdf
Rezíduá IL Golian cvicenie.pdf
Rezíduá IL Golian cvicenie.pdf
[04/20]Bez informácie
HP-jednobodove-skuska.docx (32.04-84%)
hp-2-bodove-skuska.docx (51.41)
15866793852151840431141414267620.jpg 1 čiastková (9.51-91%)
🎁 Balíček súborov so zľavou
hp-2-bodove-skuska.docx (51.41)
15866793852151840431141414267620.jpg 1 čiastková (
🎁 Balíček súborov so zľavou
[05/19]Bez informácie
prednášky Hygiena potravín.rtf
cvičenia Hygiena potravín.docx cvičenia so Zelenakovou
cvičenia Hygiena potravín.docx cvičenia so Zelenakovou
Foto testy 2017 - 1.jpg
Foto testy 2017 - 2.jpg
vypracované testy 1-6.docx
Foto testy 2017 - 2.jpg
vypracované testy 1-6.docx
spracovanie_mäsa_po_zabití.pdf
1._mlieko_úvod_ok.ppt
1.cvičeinieHP_ok.ppt
1.Zabíjanie_zvierat_ext_ok.ppt
2.Jatočná_rozrábka_ext_ok.ppt
4._cvičenie-mäso_ok.ppt
4.cv._vajcia_ok.ppt
IL_v_mlieku_ok.ppt
Inhibičné_látky_ok.ppt
Legislatíva_a_surové_mlieko_ok.ppt
med_ok.ppt
Prehliadka_3_ok.ppt
rastlinne_produkty_ok.ppt
1.cvičeinieHP_ok.ppt
1.Zabíjanie_zvierat_ext_ok.ppt
2.Jatočná_rozrábka_ext_ok.ppt
4._cvičenie-mäso_ok.ppt
4.cv._vajcia_ok.ppt
IL_v_mlieku_ok.ppt
Inhibičné_látky_ok.ppt
Legislatíva_a_surové_mlieko_ok.ppt
med_ok.ppt
Prehliadka_3_ok.ppt
rastlinne_produkty_ok.ppt
1-prednáška.docx
2-prednáška.docx
3-prednáška.docx
4-prednáška.docx
5-prednáška.docx
6-prednáška.docx
2-prednáška.docx
3-prednáška.docx
4-prednáška.docx
5-prednáška.docx
6-prednáška.docx
1.prednáška.odt 1. prednáška
3.prednáška.odt 3.prednáška
3.prednáška.odt 3.prednáška
[05/17]Bez informácie
Hygiena potravín.pages
1._mlieko_úvod.ppt
1._mlieko_úvod.ppt
[05/17]Bez informácie
bezpecnost potravin na skusku.docx Bezpečnosť a hygiena potravin spracované prezentácie ing. curleja
[01/17]Bez informácie
G1.ppt
O1.ppt
O2.ppt
O3.ppt
O1.ppt
O2.ppt
O3.ppt
[03/16]Bez informácie
hygiena-potravín-skripta.pdf oskenované skriptá
[03/16]Bez informácie
2php.ppt prednaska 2
3php.ppt
3php.ppt
[02/16]Bez informácie
TEST. 2016.JPG r.2016 prof.Golian
TEST 2016.JPG 1.časť test
hygiena test R2016.jpg test 1č
hygiena test 2 R2016.jpg test 2časť 2016r
Hygiena SUBOR OTAZOK moje upravene.doc golian otazky
odpovede.docx odpovede k testu 2r 2016
TEST 2016.JPG 1.časť test
hygiena test R2016.jpg test 1č
hygiena test 2 R2016.jpg test 2časť 2016r
Hygiena SUBOR OTAZOK moje upravene.doc golian otazky
odpovede.docx odpovede k testu 2r 2016
[06/15]Hygienapotravín (HP)
Cieľom predmetu je štúdium:
-úlohy hygieny potravín v spoločnosti a potravinárskych podnikoch, hygieny práce, pracovného prostredia, budov a zariadení v potr. závodoch
-všeobecných hygienických požiadaviek na potr. podniky, tvorba príručiek správnej výrobnej praxe a systém HACCP
-hygiena mäsa a mäsových výrobkov
-hygiena mlieka a mliečnych výrobkov
-hygiena mäsa hydiny a vajec
-vplyvov výroby potravín na zdravie človeka ....
Cieľom predmetu je štúdium:
-úlohy hygieny potravín v spoločnosti a potravinárskych podnikoch, hygieny práce, pracovného prostredia, budov a zariadení v potr. závodoch
-všeobecných hygienických požiadaviek na potr. podniky, tvorba príručiek správnej výrobnej praxe a systém HACCP
-hygiena mäsa a mäsových výrobkov
-hygiena mlieka a mliečnych výrobkov
-hygiena mäsa hydiny a vajec
-vplyvov výroby potravín na zdravie človeka ....
Hygiena_potravín_1.doc
Hygiena_potravín_2.doc
Hygiena_potravín_2.doc
vsetky prednasky vo worde, ...
zceleny material ku skuske, malo by to staciť ▒u s▒us▒e
skrytý príspevok dostupný pre Všetci overení študenti
zceleny material ku skuske, malo by to staciť ▒u s▒us▒e
skrytý príspevok dostupný pre Všetci overení študenti
Hygiena potravĂ_n.docx
Vysvetlívky:
(XX ) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
- k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
- autor pridal dodatočný popis/komentár k súboru
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru
©2005-2025 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:24841, Materiálov: 16915 (38.51GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19598/10125][1676/2765] 31q, 292.5 ms, 406.4kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19598/10125][1676/2765] 31q, 292.5 ms, 406.4kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.