www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
[7dni.]Bez informácie
[7týž.]Bez informácie
[01/24]
[11/23]Bez informácie
[11/21]

[02/21]Bez informácie


[01/21]Poznámky cvičenia/prednášky


[11/20]
[05/20]


[04/20]Bez informácie

🎁 Balíček súborov so zľavou
[05/19]Bez informácie

[01/19]





[02/18]

[02/18]






















[01/18]







[05/17]
[05/17]Bez informácie



[05/17]Bez informácie

[01/17]Bez informácie




[03/16]Bez informácie
[03/16]Bez informácie



[02/16]Bez informácie






[06/15]Hygienapotravín (HP)
Cieľom predmetu je štúdium:
-úlohy hygieny potravín v spoločnosti a potravinárskych podnikoch, hygieny práce, pracovného prostredia, budov a zariadení v potr. závodoch
-všeobecných hygienických požiadaviek na potr. podniky, tvorba príručiek správnej výrobnej praxe a systém HACCP
-hygiena mäsa a mäsových výrobkov
-hygiena mlieka a mliečnych výrobkov
-hygiena mäsa hydiny a vajec
-vplyvov výroby potravín na zdravie človeka ....
Cieľom predmetu je štúdium:
-úlohy hygieny potravín v spoločnosti a potravinárskych podnikoch, hygieny práce, pracovného prostredia, budov a zariadení v potr. závodoch
-všeobecných hygienických požiadaviek na potr. podniky, tvorba príručiek správnej výrobnej praxe a systém HACCP
-hygiena mäsa a mäsových výrobkov
-hygiena mlieka a mliečnych výrobkov
-hygiena mäsa hydiny a vajec
-vplyvov výroby potravín na zdravie človeka ....




[05/14]vsetky prednasky vo worde, ...
zceleny material ku skuske, malo by to staciť ▒u s▒us▒e
skrytý príspevok dostupný pre Všetci overení študenti
zceleny material ku skuske, malo by to staciť ▒u s▒us▒e
skrytý príspevok dostupný pre Všetci overení študenti


Vysvetlívky:
(XX dukátikov) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
- k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru©2005-2025 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:26990, Materiálov: 17985 (46.5 GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [8602+3430][607/1683] 33q, 162.4 ms, 1883.1kB
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [8602+3430][607/1683] 33q, 162.4 ms, 1883.1kB