www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
[12/22]skriptá
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
Skriptá - tancinova_Mikrobiologia_potravin.pdf Skriptá k predmetu
[02/22]Cvičenia/prednášky, ktoré učitelia omylom zazdieľali a my ich teraz máme
1 Metody pocitania MO - bez obr.ppt
2 Kvasinky.ppt
4 pivo, vino, lieh.ppt
7 mliekarenske kultury, mliecne vyrobky.ppt
8 konzervy a polokonzervy.ppt
2 Kvasinky.ppt
4 pivo, vino, lieh.ppt
7 mliekarenske kultury, mliecne vyrobky.ppt
8 konzervy a polokonzervy.ppt
[02/22]Vypracovanie semestrálnej práce, 2021, Word a PowerPoint. Téma: Mykotoxíny produkované rodom Aspergillus
Mykotoxíny produkované rodom Aspergillus.docx
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
Mykotoxíny Aspergillus.pptx
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
Mykotoxíny Aspergillus.pptx
[02/22]Vypracovanie praktických úloh, 2021 (online vyučovanie)
Výpočet CPM a % podielu E. herbilcola, Janů.docx
Linda Janů - počítanie kvasiniek.docx
Linda Janů - počítanie kvasiniek.docx
Skuska, prednasky, cviko
subor-otázky-cvičenie-prednášky.docx
[06/20]Bez informácie
mikra otázky.docx otazky ku skuske
[12/19]Bez informácie
Mikrobiológia potravín - prednášky.docx
Mikobiológia potravín - cvičenia.docx
Mikobiológia potravín - cvičenia.docx
Vysvetlívky:
(XX ) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
- k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
- autor pridal dodatočný popis/komentár k súboru
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru
©2005-2025 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:24841, Materiálov: 16915 (38.51GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19598/10125][1699/2765] 16q, 34.3 ms, 371.6kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19598/10125][1699/2765] 16q, 34.3 ms, 371.6kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.