www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
8a Fermentované výrobky 2023.pdf
9. Mrazené mliečne a smotanové krémy.pdf
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
6 Výroba konzumných smotán 2023.pdf
7-Výroba-masla-20223.pdf
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
5 Konzumné mlieko 2023.pdf
4. Pasterizácia II - 2023.pdf
4 Homogenizácia 2023.pdf
3 Tepelné ošetrenie mlieka 2023.pdf
2 Základné ošetrenie mlieka 2023.pdf
1 Preberanie mlieka 2023.pdf
2a ŠTANDARDIZÁCIA OBSAHU TUKU 2023.pdf
9. Mrazené mliečne a smotanové krémy.pdf
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
6 Výroba konzumných smotán 2023.pdf
7-Výroba-masla-20223.pdf
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
5 Konzumné mlieko 2023.pdf
4. Pasterizácia II - 2023.pdf
4 Homogenizácia 2023.pdf
3 Tepelné ošetrenie mlieka 2023.pdf
2 Základné ošetrenie mlieka 2023.pdf
1 Preberanie mlieka 2023.pdf
2a ŠTANDARDIZÁCIA OBSAHU TUKU 2023.pdf
Vysvetlívky:
(XX ) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
- k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
- autor pridal dodatočný popis/komentár k súboru
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru
©2005-2025 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:24838, Materiálov: 16915 (38.51GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19595/10123][1499/2765] 10q, 36.2 ms, 367.7kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19595/10123][1499/2765] 10q, 36.2 ms, 367.7kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.