www.Studujes.sk ... Tvoja študentská truhlica
[05/19]Bez informácie
Základy farmárskej výroby potravín.rtf všetky poznámky, áno tých 6 strán stačí takto aj na skúšku, mala som A
[05/18]Bez informácie
2018-05-01 001.jpg vyroba parkov
2018-05-01 004.jpg vyroba klobasa
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
2018-05-01 002.jpg vyroba jaternice
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
2018-05-01 003.jpg vyroba pašteta
med farmarska vyroba.docx med
Mlieko_Kefir.pptx mlieko,kefir
Tvaroh_Syr.pptx syr, tvaroh
2018-05-01 004.jpg vyroba klobasa
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
2018-05-01 002.jpg vyroba jaternice
Prosíme nedávajte naše súbory na iné stránky!
Veď tu sú zadarmo.
Tak sa prihláste
2018-05-01 003.jpg vyroba pašteta
med farmarska vyroba.docx med
Mlieko_Kefir.pptx mlieko,kefir
Tvaroh_Syr.pptx syr, tvaroh
základy.docx postupy na výrobu - časť Čanigová
Vysvetlívky:
(XX ) - hodnota súboru, ktorá Ti maximálne môže byť odrátaná po stiahnutí
- k súboru nemáš momentálne prístup, kliknutím na súbor, zistíš prečo
- autor pridal dodatočný popis/komentár k súboru
- kliknutím na ikonu sa zobrazí náhľad súboru
©2005-2025 študenti univerzít. Všetky práva vyhradené Len aby sa nezabudlo, obsah je určený len pre študijné účely.Používateľov:24838, Materiálov: 16915 (38.51GB)
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19595/10123][1318/2765] 12q, 159.8 ms, 367.6kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
RSS Všeobecné podmienky používania (TOS) Štatistika [19595/10123][1318/2765] 12q, 159.8 ms, 367.6kB
Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.